Direct naar de inhoud

Arnhem in Dialoog

Evenement informatie

Datum en Tijd:

Locatie:

De Wasserij, Arnhem

Adres:

Molenbeekstraat 26a

Contact

Arnhem-Rijnstreek
Naar Google Maps

Humanistisch Verbond Arnhem-Rijnstreek organiseert samen met Nivon twee dialoogtafels. U gaat met onbekende mensen in gesprek over een thema dat binnenkort bekend gemaakt wordt. Arnhem in Dialoog is de lokale variant van de landelijke Dag van de Dialoog, begonnen in de VS als reactie op de aanslagen op 11 september 2001.

Het thema dit jaar is eenzaamheid, iets waar we allemaal mee te maken hebben, maar het liever niet over hebben. Iedereen is wel eens eenzaam (geweest) of kent iemand die eenzaam is. Sommige mensen zijn (of voelen zich) altijd eenzaam, ook al zien zij regelmatig andere mensen. Andere mensen zijn alleen, maar voelen zich niet alleen of eenzaam. En weer andere mensen zoeken de eenzaamheid juist op! Kortom, hoe alleen of eenzaam je bent of hoe dat voelt, is voor iedereen weer anders. Wil je hier met onbekenden over in gesprek gaan, met mensen die je anders misschien voorbij zou lopen?

Meld je aan via Arnhem in Dialoog. Op de website staan de verschillende tafels in de stad. Je kunt een tafel uitzoeken in je eigen wijk of omgeving, maar je kunt ook aansluiten bij een van onze eigen tafels. Aanmelden kan bij onze secretaris (06 – 441 93 831).